Heerenboeren fundament van De Graafschap

Gepubliceerd: 19-01-2018 14:01. Bijgewerkt: 19-01-2018 14:56

In de nok van De Vijverberg is een speciale lounge ingericht voor de Heerenboeren. De groep sponsors is het fundament onder de ambitie van De Graafschap om de begroting flink te laten groeien.


"Een mooie kamer die echt voor aantrekking zal zorgen voor nog meer Heerenboeren, dat is mijn overtuiging", zo legt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap uit. Donderdag werd bekend dat de hoofdsponsors van de club hun contract hebben verlengd, maar daarnaast werd de lounge geopend. Inmiddels zijn er 21 Heerenboeren, maar Ostendorp heeft de hoop dat die groep binnenkort verdubbeld, eventueel ook met dames. "De Graafschap kan als uithangbord dienen voor de sociaal-maatschappelijke projecten die wij met z’n allen oppakken", zo legt Heerenboer Ferry Nahon uit.

Op de nieuwjaarsreceptie sprak voorzitter Martin Mos de hoop uit dat de begroting van 5,5 miljoen euro moet groeien richting de zeven miljoen euro. "We zullen de komende jaren structureel moeten groeien in begroting", beaamt Ostendorp, die hoopt samen met het bedrijfsleven en de overheid die ambitie te realiseren. "Zodat we op enig moment die stap naar de eredivisie kunnen zetten, maar dat dat ook een duurzame stap is."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)