Hayo Canter Cremers stopt als raadslid D66

Gepubliceerd: 14-12-2018 16:12. Bijgewerkt: 14-12-2018 16:59

Raadslid Hayo Canter Cremers legt per 1 februari 2019 zijn functie bij gemeente Oude IJsselstreek neer. Het raadslid van partij D66 heeft zicht acht jaar lang ingezet voor de gemeente.

“Veranderingen binnen mijn gezin en werk nopen mij andere prioriteiten te stellen”, aldus raadslid Hayo Canter Cremers via zijn Facebook. “Ik bevind mij in de gelukkige omstandigheid dat binnen mijn fractie op dit moment meer dan voldoende kwaliteit aanwezig is. Ik draag mijn stokje dan ook met een gerust hart over aan de leden van mijn fractie.” Canter Cremers is niet bang voor onrust binnen zijn partij. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat zij het dienen van de belangen van de inwoners en het uitdragen van het D66 gedachtegoed op meer dan voortreffelijke wijze zullen voortzetten.”

Het raadslid van D66 kijkt positief terug op zijn tijd binnen de gemeente. “Ik heb veel geleerd, onder andere over het openbaar bestuur, de politiek en het samenspel van fracties in een gemeenteraad”, concludeert Canter Cremers.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)