Harder!-fanclub van de Zwarte Cross zit vol

Gepubliceerd: 15-09-2018 13:09. Bijgewerkt: 15-09-2018 13:58

Het is voor liefhebbers van de Zwarte Cross tot nader bericht niet meer mogelijk om lid te worden van de Harder!-fanclub. Alle 12.500 leden hiervan krijgen voorrang bij de verkoop van kaarten voor het festival in Lichtenvoorde.

"We willen garanderen dat onze fans campingkaarten kunnen kopen", zo legt de organisatie van de Zwarte Cross uit. "Met deze ledenstop kunnen we dat blijven beloven." Als alle 12.500 leden van de fanclub twee campingkaarten kopen, wat voor leden van Harder! een week voor de start van de reguliere verkoop mogelijk is, is de camping namelijk uitverkocht. De fanclubleden kunnen vanaf zaterdag 10 november hun kaarten voor het festival in Lichtenvoorde kopen. De reguliere verkoop start een week later.

De organisatie van het festival verwacht dat een groot deel van de campingkaarten na de voorverkoop voor Harder!-leden uitverkocht zijn, maar spreekt de verwachting uit dat er nog wel plaatsen beschikbaar blijven. "De ervaring leert ons dat dagkaarten ook populair zijn in de voorverkoop", aldus de organisatie. "Dus ja, waarschijnlijk zullen er ook in de reguliere nog campingkaarten beschikbaar zijn. Ons advies is wel om er direct om 11:00u bij te zijn."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)