Hamdaoui wil stadion Vijverberg veroveren

Gepubliceerd: 24-07-2018 12:07. Bijgewerkt: 24-07-2018 12:58

Mohamed Hamdaoui is deze zomer overgestapt van eerstedivisionist Telstar naar De Graafschap en lijkt een publieksfavoriet in spe. De 25-jarige vrijetrappenspecialist weet waarmee hij de voetbalclub uit Doetinchem heeft overtuigd om hem vast te leggen.


“Mijn spel van het afgelopen seizoen heeft het makkelijk gemaakt om interesse te wekken”, aldus Hamdaoui, die zich richt op de positie van linksbuiten. In de onderlinge confrontaties van Telstar met De Graafschap bleek de voormalig jeugdspeler van Vitesse een plaaggeest voor doelman Filip Bednarek. Zo was hij in de nacompetitiewedstrijden twee keer trefzeker uit een vrije trap, een kunststukje dat hij het afgelopen seizoen in Velsen-Zuid vaker liet zien. “Ik hoop dat ik er dit seizoen ook weer een paar inschiet”, aldus de aanvaller, die door supporters enthousiast wordt ontvangen. “Dat is een mooi compliment en ik ga mijn best doen om het te bewerkstelligen.”

De keuze voor De Graafschap was geen moeilijke. “Een mooie sfeer en uitzinnig publiek, dus ik kijk al uit naar de eerste wedstrijd tegen Feyenoord”, zegt Hamdaoui, die het publiek op De Vijverberg wil vermaken. “Ik hoop op attractief spel met hoge druk. Lekker aanvallend, niet op de counter, tenminste in de thuiswedstrijden.” Het doel voor het team is duidelijk. “Handhaving. Als dat met goed spel is, is dat een plus, maar handhaven is wel het belangrijkste.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)