Halloweenfeest Anholter Schweiz afgelast

Gepubliceerd: 04-10-2019 13:10. Bijgewerkt: 07-10-2019 9:10

Het jaarlijkse Halloween-evenement in het Biotopwildpark Anholter Schweiz, net over de grens bij Gendringen, gaat dit jaar niet door. Het dierenpark kreeg het niet voor elkaar om voldoende vrijwilligers te vinden voor de horroravonden.


“We hebben veel gebruik van vrijwilligers die in het weekend wel kunnen helpen, maar doordeweeks niet”, legt verzorger Patrick Rutjes uit. In de voorgaande jaren werd het park rond de 31e van oktober omgetoverd tot een waar griezelfestijn. Dit jaar lukte het niet om de horroravonden in het weekend rond te krijgen. De medewerkers van het dierenpark zitten echter niet stil. “We hebben onze handen nu vol aan een aantal andere projecten die we in het park aan het doen zijn”, aldus Rutjes. Zo wordt er op 16 november voor de tweede keer de wildparknacht georganiseerd, waar bezoekers dieren in hun nachtelijke omgeving kunnen zien.

Dat bezoekers het dit jaar tijdens Halloween in Anholter Schweiz niet kunnen uitgillen bij het zien van weerwolven, heksen of andere griezels, betekent niet dat het evenement ook volgend jaar komt te vervallen. “We hebben besloten om in de toekomst de evenementen alleen maar in, net voor of na het weekend te houden", aldus de verzorger. "Volgend jaar hebben we gewoon weer Halloween, dat beloven we."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)