Haen en Kremers naar Oranje onder 18

Gepubliceerd: 27-08-2021 15:08. Bijgewerkt: 27-08-2021 15:10

Achterhoekers Devin Haen en Sten Kremers zijn door bondscoach Martijn Reusser opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal voor spelers onder 18 jaar. Levi Schoppema en Philip Brittijn van De Graafschap zijn op de schaduwlijst terechtgekomen.

Haen en Kremers mogen zich gaan opmaken voor een interland tegen Italië. Op 6 september wordt er in Den Haag afgetrapt tegen de leeftijdsgenoten van de Italianen. De definitieve selectie is voor de Achterhoekse talenten een signaal dat ze op de goede weg zijn. Haen maakt momenteel onderdeel uit van de eerste selectie van De Graafschap en scoorde vorige week tegen NAC Breda (2-0 winst) zijn eerste officiële doelpunt in het blauw-wit.

Doelman Kremers uit Lichtenvoorde maakte een jaar geleden de overstap van De Graafschap naar Ajax. Bij de Amsterdammers is Kremers momenteel eerste doelman bij de onder 18 lichting. Levi Schoppema en Phillip Brittijn, die woensdag een meerjarig contract tekende in Doetinchem, zijn afgevallen maar blijven op de stand-by lijst.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)