Grote opbrengst sponsorloop Woelwaters

Gepubliceerd: 24-05-2018 10:05. Bijgewerkt: 24-05-2018 11:07

De basisschoolkinderen van OBS de Woelwaters uit Ulft hebben met een sponsorloop 5333 euro opgehaald voor KiKa. Op 20 april renden de kinderen onder leiding van ambassadeur Rick Kleinhesselink door hun school om geld op te halen voor het goede doel.

"Het geld is inmiddels binnen en we zijn op een geweldig bedrag uitgekomen", laat Rick Kleinhesselink uit Ulft weten. "Geweldig!" In april renden de kinderen van de Ulftse basisschool de longen uit hun lijf onder toeziend oog van onder andere burgemeester Otwin van Dijk. Ambassadeur Kleinhesselink zet zich in voor het goede doel omdat hij als vader van twee gezonde kinderen, bewust is dat hij dankbaar mag zijn: "Helaas is dit niet voor iedereen het geval en worden kinderen getroffen door deze oneerlijke ziekte."

De Ulftenaar gaat in november de marathon van New York lopen voor KiKa en om geld op te halen startte hij een actie. Inmiddels staat het totaalbedrag van Kleinhesselink, mede dankzij de sponsorloop, al boven de tienduizend euro terwijl zijn streefbedrag zesduizend was. De actie van Kleinhesselink is te volgen via www.rickrentvoorkika.nl

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)