Grote fieldlabtest op Zwarte Crossterrein

Gepubliceerd: 14-04-2021 10:04. Bijgewerkt: 14-04-2021 10:00

De Feestfabriek organiseert een groot testevenement op de Schans in Lichtenvoorde. Als onderdeel van de serie opschalingstesten van Fieldlab Evenementen zijn er op zaterdag 1 mei tienduizend bezoekers welkom.

"Wij zijn verheugd met het vertrouwen van diverse overheidsinstanties en Fieldlab Evenementen om een omvangrijk testfestival in het oosten van het land te mogen organiseren”, laat directeur Ronnie Degen weten. Bezoekers kunnen tijdens het testevenement volledig vrij bewegen in en rond een grote festivaltent. Alles wat bij de onderzoeken van Fieldlab Evenementen op kleinere schaal is getest, wordt nu gemonitord met een hoger bezoekersaantal.

De Feestfabriek is tijdens het festival verantwoordelijk voor de productionele taken, terwijl Fieldlab Evenementen de onderzoekstaken op zich neemt. De line-up voor het Startschotgala is ook bekendgemaakt door de Feestfabriek. Mental Theo, De Paloma’s, Høken met de Heinoos, The Dirty Daddies en FeestDJRuud treden op. De kaartverkoop voor het festival gaat vrijdagochtend om 11.00 uur van start.

Foto: REGIO8 (archief, Megatent tijdens Zwarte Cross)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)