Grensoverschrijdende DinXperience in 2021

Gepubliceerd: 08-06-2020 13:06. Bijgewerkt: 08-06-2020 13:29

Het bestuur van DinXperience heeft besloten om de grensoverschrijdende festiviteiten naar volgend jaar mei door te schuiven. Duitsers en Nederlanders vieren 75 jaar vrijheid binnen het evenement samen in Dinxperlo en Suderwick.

“We hadden graag dit najaar DinXperience willen houden, maar we zien ook dat er nog heel veel onzeker is rond het organiseren van evenementen”, laten initiatiefnemers Lex Schellevis en Esther Nederlof weten. Vanwege de corona-uitbraak werd het evenement in eerste instantie naar september van dit jaar verplaatst. Omdat onzeker is of het dan doorgang kan vinden en omdat deelnemende toneelgroepen, koren en muziekverenigingen nog niet gezamenlijk oefenen, is gekozen om DinXperience te verplaatsen naar vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 mei 2021.

De keuze voor deze data heeft volgens de initiatiefnemers een reden. “We kiezen voor dit weekend omdat Europadag ieder jaar op 9 mei gevierd wordt”, aldus Schellevis en Nederlof. Gekochte kaarten blijven geldig voor dezelfde dag, maar dan in 2021. Het is volgens de organisatie mogelijk om kaarten te ruilen voor een andere dag volgend jaar.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)