Golfbaan ’t Lohr slaat tweede decennium in

Gepubliceerd: 12-06-2018 10:06. Bijgewerkt: 12-06-2018 12:53

Golfclub 't Lohr bestaat tien jaar. Eigenaren Danny en Nienke Piepers hebben de golfbaan binnen tien jaar zien groeien naar een springplank naar grotere banen. Het familiebedrijf blijft laagdrempelig en experimenteert met nieuwe vormen van golf.

“Ik begon hier tien jaar geleden, heb mijn baan opgezegd en ben in het diepe gesprongen”, laat eigenaresse Nienke Piepers weten. “En vanaf het begin af aan ging het voortvarend.” Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een golfbaan met een eigen opleidingstraject. “Het is enorm hard gegaan”, vertelt eigenaar Danny Piepers. “We zijn begonnen als familiegolf en het is uitgegroeid tot een hele leuke dagrecreatie.” Behalve het gewone golfen op Par 3- banen biedt ’t Lohr veel verschillende faciliteiten. “Door de jaren heen hebben we veel vernieuwingen doorgevoerd”, vertelt Nienke. “Voetgolf is er bij gekomen en een nieuwe Driving Range, dus echt volwaardige oefenfaciliteiten.” 

Voor mensen die toe willen werken naar het slaan op grotere banen als ’t Zelle in Zelhem of De Keppelse in Hoog-Keppel is ’t Lohr een mooie springplank. “In vergelijking met de grote banen zijn de afstanden hier wat korter en het is ook heel laagdrempelig”, vertelt de eigenaresse. “Voor de mensen die net beginnen met het golfen is het ideaal om hier te starten.” Ook voor de mensen die het niet doen om te groeien in de sport biedt ’t Lohr vele mogelijkheden. “Niks moet alles mag”, vertelt de eigenaar. “We proberen het ook laagdrempelig te houden. Een beetje familiair en gezellig.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)