Gewonden na botsing buitengebied Beltrum

Gepubliceerd: 03-05-2021 11:05.

Twee inzittenden van een auto zijn maandagmorgen gewond geraakt bij een botsing in het buitengebied van Beltrum. Door een voorrangsfout kwamen twee voertuigen in botsing, waarna één van de auto's in de sloot belandde.

Het ongeval gebeurde rond 11.00 uur op de kruising van de Oude Maat met de Bedelaarsdijk en de Kempersweg nabij Beltrum. Door een voorrangsfout kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. Door de kracht van de botsing eindigde een van de voertuigen in de sloot naast de weg. De bestuurder van een van de betrokken voertuigen kwam met de schrik vrij. In de andere auto zaten een kind, zijn vader en de oma van het kind. De twee volwassen werden met onbekende verwondingen voor controle overgebracht naar het ziekenhuis, het kind bleef ongedeerd.

De auto die op de weg bleef staan begon na het ongeluk te roken, waardoor ook de brandweer ter plaatse kwam. De brandweerlieden hebben de accu's van het voertuig ontkoppelt en veiliggesteld. Vervolgens konden beide auto's afgesleept worden.

Foto: 112Achterhoek-nieuws.nl


Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)