Geschokte reacties op dood spelertje MvR

Gepubliceerd: 02-09-2018 13:09. Bijgewerkt: 02-09-2018 13:24

De KNVB, clubs en voetballiefhebbers reageren geschokt op de dood van een 13-jarige speler van MvR in ’s-Heerenberg. De keeper kwam zaterdag tijdens een duel in botsing, raakte bewusteloos en overleed later in het ziekenhuis aan hersenletsel.

“We zijn bij de KNVB diep geraakt door het overlijden van een 13-jarige jeugdvoetballer van MvR uit ’s-Heerenberg”, laat Jan Dirk van Zee, directeur amateurvoetbal bij de voetbalbond, via twitter zijn medeleven blijken. “De jonge doelman overleed na een ‘gewoon’ duel in zijn wedstrijd van vandaag. We leven mee met zijn nabestaanden en de leden van MvR. We zullen er voor MvR zijn.”

Niet alleen de KNVB reageert geschokt, ook clubs uit de regio laten hun medeleven blijken. “Onze condoleances, wij wensen ouders, familie, andere nabestaanden en MvR heel veel sterkte in deze zware en moeilijke periode”, schrijven SC Doesburg en vv Germania. De voorzitter van SV DCS in Zevenaar laat weten “geschokt en met verbijstering en ongeloof” het nieuws te hebben gelezen.

Alle wedstrijden bij MvR zijn dit weekend afgelast. De trainingen op maandagavond gaan eveneens niet door.


Foto: Google Maps

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)