Gelderlands beste terras staat in Bredevoort

Gepubliceerd: 06-07-2016 14:07. Bijgewerkt: 06-07-2016 15:04

Eetgalerie De Heerlyckheid uit Bredevoort heeft het beste terras van Gelderland volgens de Misset Terras Top 100. De jury complimenteerde het uiterlijk van het terras en het vakmanschap van het personeel.


"Ja super. Eigenlijk alleen maar hele mooie lovende woorden en complimenten", aldus eigenaresse Nicole Prinsen over de inhoud van het juryrapport dat ze dinsdagavond ontving. "Dat is een hele dikke pluim voor ons." Prinsen krijgt niet alleen van de jury positief commentaar, maar ook uit Bredevoort vliegen de complimenten haar om de oren. "Ontzettend veel. Via Facebook en mensen op straat. Iedereen spreekt je aan. Dat mensen die je helemaal niet kent je herkennen en je feliciteren, dat is zo leuk."

Aan de top komen is moeilijk, maar aan de top blijven is moeilijker. Prinsen geeft aan volgend jaar haar titel te willen verdedigen. "Eigenlijk gewoon met wat we al doen. Natuurlijk nemen we de puntjes mee, maar wat we al doen nog net even proberen met iets extra's. Wel met onze eigen spontaniteit. We gaan niet overdrijven of iets dergelijks, absoluut niet." Naast De Heerlyckheid zijn ook Moulin Bistronomie (43) uit Borculo, De Groes (77) uit Zelhem en Strandlodge (97) uit Winterswijk in de top 100 geëindigd. Opvallend is dat Moulin Bistronomie gerund wordt door de broer van Prinsen.


Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)