Gelderland

Filteren op datum:         

Bouwman wereldkampioen gemengde tijdrit

Gepubliceerd op: 22-09-2019 16:53

Koen Bouwman is zondag wereldkampioen geworden met het Nederlands team tijdens het WK in het Verenigd Koninkrijk. De wielrenner uit Ulft reed met zijn team naar een gouden medaille op het onderdeel gemengde ploegentijdrit.

Eerste 'oorlogsfietstocht' SDH druk bezocht

Gepubliceerd op: 22-09-2019 14:11

De eerste fietstocht van de Stichting Doetinchem Herdenkt (SDH) is goed bezocht. 25 mensen fietsten de route van twaalf kilometer langs het oorlogsverleden van Doetinchem.

Succestrainer Knippenborg vertrekt bij RKZVC

Gepubliceerd op: 20-09-2019 17:07

Laurens Knippenborg neemt na dit seizoen afscheid van hoofdklasser RKZVC uit Zieuwent. De succestrainer zat zeven jaar bij de dorpsclub en wist daarin van de derde klasse naar de hoofdklasse te promoveren.

Sportschool Physique in Terborg bulkt door

Gepubliceerd op: 20-09-2019 16:49

Sportschool Physique in Terborg is flink aan het bulken geslagen en gaat met vijfhonderd vierkante meter uitbreiden. Een van de redenen van de verbouwing is dat het ledenaantal van de zaak blijft stijgen.

De Graafschap puzzelt tegen FC Eindhoven

Gepubliceerd op: 20-09-2019 12:49

De Graafschap treft vrijdagavond met FC Eindhoven de voormalig werkgever van huidig Superboer Branco van den Boomen en een van de verrassingen van de competitie tot nu toe. Na een druk programma met twee wedstrijden in één week, is onder meer het meespelen van aanvoerder Ralf Seuntjens nog onzeker bij de ploeg.

Azora zoekt geld voor extra beweeggroep

Gepubliceerd op: 19-09-2019 13:25

Azora wil bij woonzorgcentrum Debbeshoek in Ulft een extra beweeggroep starten om ouderen de gelegenheid te geven om samen in beweging te komen. De zorgorganisatie is opzoek naar voldoende middelen, zodat er geen nee meer verkocht hoeft te worden aan ouderen die belangstelling hebben.

Gemeenten gezakt voor test bereikbaarheid

Gepubliceerd op: 19-09-2019 11:57

Oude IJsselstreek en Oost Gelre zijn gezakt voor een test over de bereikbaarheid per e-mail. Waar de zes overige gemeentes in de Achterhoek keurig na twee dagen hun mail beantwoorden, kwam het antwoord bij de twee genoemde gemeentes pas na één maand.

Stijging WW-uitkeringen in de Achterhoek

Gepubliceerd op: 19-09-2019 10:38

Het aantal verstrekte WW-uitkeringen in de Achterhoek is in de maand augustus tot ruim drieduizend gestegen. De lichte stijging volgt daarmee de trend van de andere toenames in de Gelderlandse gemeentes. 

Diamond nummer één in loting Doetinchem

Gepubliceerd op: 19-09-2019 09:47

De huidige exploitant van coffeeshop Diamond is de nummer één in de gemeentelijke loting voor het mogen uitbaten van een coffeeshop in Doetinchem. Door de uitverkiezing gaat de exploitant nu het selectie- en gunningstraject van de gemeente doorlopen.

De Graafschap wil brug slaan naar de KNVB

Gepubliceerd op: 18-09-2019 18:28

In het uitvak van De Graafschap waren maandagavond tegen NEC meerdere fakkels te zien naast een spandoek met de tekst ‘IN-DRUK-WEK-KEND’, een sneer naar KNVB-voorzitter Michael van Praag. Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp van de Doetinchemse voetbalclub keurt het gebruik van vuurwerk ten strengste af, maar merkt dat de leefwereld van supporters en de voetbalbond steeds meer uiteen loopt en luidt de noodklok.

Meer nieuws
Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)