Gelderland

Filteren op datum:         

Vijverberg wordt fort voor duel met Roda JC

Gepubliceerd op: 14-05-2021 17:46

De wijken rond het stadion van De Graafschap worden zaterdagavond rond de wedstrijd tegen Roda JC door het instellen van een noodverordening afgesloten voor mensen die er niets te zoeken hebben. De omgeving van De Vijverberg was woensdag na het mislopen van promotie het decor van rellen, een beeld dat pijn deed bij algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp.

Doetinchem sluit gebied rond Vijverberg af

Gepubliceerd op: 14-05-2021 17:04

Doetinchem stelt een noodverordening in voor het gebied rondom stadion De Vijverberg voor de wedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC. Tussen zaterdagmiddag 17.00 uur en middernacht is de locatie verboden toegang voor 'iedereen die er niets te zoeken heeft'.

Eerste werkzaamheden Europaweg klaar

Gepubliceerd op: 14-05-2021 16:42

De eerste werkzaamheden aan de Europaweg in Doetinchem zijn afgerond wat betekent dat de weg weer gedeeltelijk open gaat. De laatste fase van de verdubbeling van de weg gaat maandag van start.

Coronaregels in Duitsland versoepelen

Gepubliceerd op: 14-05-2021 16:36

De corona-noodrem in de Duitse grensstreek vervalt vanaf zondag omdat de besmettingsgraad aanzienlijk lager is geworden. Dit zorgt voor versoepelingen op verschillende gebieden, zo vervalt onder andere de avondklok.

Vijf verdachten zitten nog vast na rellen

Gepubliceerd op: 14-05-2021 15:48

Vijf verdachten uit de regio zitten nog vast naar aanleiding van de rellen na het gelijkspel van De Graafschap tegen Helmond Sport woensdagavond. Een groep van honderdvijftig personen keerde zich daarbij tegen de politie en luisterde niet naar aanwijzingen.

Coronaregels voelbaar bij grenspompen

Gepubliceerd op: 14-05-2021 11:52

Dat Nederlanders beperkt zijn in hun bezoek aan Duitsland merken ze bij tankstations aan weerszijden van de grens. Waar normaal een lange rij met Nederlandse kentekens bij de pomp van Kuster Olie in Emmerik staat, bleven de klanten nu een negatief testbewijs verplicht is de afgelopen maand weg.

ME in actie na wedstrijd van De Graafschap

Gepubliceerd op: 13-05-2021 00:26

Na de wedstrijd tussen De Graafschap en Helmond Sport zijn ongeregeldheden uitgebroken rond stadion De Vijverberg. De ME heeft charges uitgevoerd om supporters te verdrijven.

Aaltense ambtenaren fietsen over de grens

Gepubliceerd op: 12-05-2021 14:37

Burgemeester Anton Stapelkamp en wethouder Hans te Lindert van de gemeente Aalten gaan fietsen voor het klimaat en de levenskwaliteit. De heren gaan 'Stadtradeln' in het Duitse Bocholt.

Aanhoudingen in Wehl na diefstal brandstof

Gepubliceerd op: 12-05-2021 13:51

Twee mannen zijn dinsdagavond aangehouden voor het stelen van brandstof. Het duo werd in Wehl aan de kant gezet, waarna meerdere jerrycans met diesel werden gevonden.

Historie zichtbaar op plein in Gendringen

Gepubliceerd op: 12-05-2021 12:21

De verbouwing van het Kerkplein in het centrum van Gendringen zorgt voor bijzondere ontdekkingen. Het nieuwe plein wordt deze zomer opgeleverd, maar voorlopig ligt het open en duiken archeologen in de geschiedenis van het dorp.

Meer nieuws
Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)