Geen plannen voor De Graafschap-zebrapad

Gepubliceerd: 25-09-2019 13:09. Bijgewerkt: 25-09-2019 13:44

De zebrapaden in de kleuren van De Graafschap verdwijnen de komende periode uit het straatbeeld in Doetinchem. Op dit moment zijn er geen plannen om ze opnieuw aan te leggen, maar de gemeente houdt een slag om de arm.

"De ‘De Graafschap zebrapaden’ zijn bewust aangelegd op locaties die binnen afzienbare tijd op de schop zouden gaan", zo laat een woordvoerder namens de gemeente Doetinchem weten. "Deze zebrapaden zijn dus van tijdelijke aard." De kruising van de Rozengaardseweg met de Dr. Huber Noodtstraat wordt de komende tijd opnieuw ingericht. Er komt één zebrapad terug, maar niet in de kleuren van de Doetinchemse voetbalclub. Ook op de Bilderdijkstraat is een ‘De Graafschap-zebrapad’ aangelegd, de toekomst daarvan wordt duidelijk als het inrichtingsplan rond deze straat voltooid is.

De gemeente sluit niet uit dat er in de toekomst nieuwe zebrapaden in de kleuren van De Graafschap worden gerealiseerd. "Vooralsnog zijn hier echter geen plannen voor", aldus een woordvoerder van Doetinchem. "Maar de gemeente kan altijd weer overwegen de 'De Graafschap zebrapaden' aan te leggen; hier of op een andere plek."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)