Fries trainersduo wil graag verder bouwen 

Gepubliceerd: 10-01-2018 15:01. Bijgewerkt: 10-01-2018 15:09

Henk de Jong en Sandor van der Heide willen met De Graafschap verder bouwen richting promotie. Het Friese trainersduo verlengde hun contract tot de zomer van 2019 bij de Superboeren.

“We zijn aan het bouwen en daar zijn we nog lang niet mee klaar”, aldus trainer Henk de Jong, die trots is op de verlenging van zijn contract met een seizoen. “Als je hier trainer mag zijn dan mag je de handen dichtknijpen.” De Friese oefenmeester stapte halverwege vorig seizoen in en staat nu in de winterstop op de zesde plaats in de Jupiler League. “We zijn pas net begonnen samen. Een contract voor een jaar vind ik terecht.”

Naast De Jong blijft ook de rechterhand Sandor van der Heide een jaar langer bij De Graafschap. “Het is echt wel dat we hier samen verlengen”, zegt de assistent-trainer, die vaak als veldtrainer op het veld staat. “Het klikt gewoon, omdat we heel normaal zijn. We houden van hard werken en die duidelijkheid en nuchterheid past hier goed.” Het Friese trainersduo wil met de Doetinchemse club toewerken naar promotie. “Mijn droom is om binnen paar jaar omhoog te gaan met De Graafschap”, aldus De Jong.

Technisch manager Peter Hofstede blijft ook een jaar langer verbonden aan de Superboeren. De Graafschap bekijkt nu de mogelijkheid om de rest van de technische staf compleet te houden.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)