Fortes tekent contract bij De Graafschap

Gepubliceerd: 12-08-2021 13:08. Bijgewerkt: 12-08-2021 13:38

Verdediger Jeffry Fortes heeft een contract voor één seizoen getekend bij De Graafschap. De 32-jarige Rotterdammer met Kaapverdiaanse roots was de afgelopen week op proef bij de ploeg van trainer Reinier Robbemond.

“Uiteraard ben ik blij dat ik mijn carrière hier voort mag zetten”, laat Fortes weten in reactie op zijn contractondertekening. “Ik voel mij topfit en wil dat op het veld laten zien, daarnaast vind ik het fijn om jonge spelers te steunen. Dus kijk ik uit naar mijn debuut als Superboer.” Ook manager voetbalzaken Peter Hofstede reageert tevreden: “Hij heeft ons de afgelopen dagen verrast met zijn fitheid en aanwezigheid op het veld. Je merkt aan alles dat hij een geweldige brok ervaring heeft.”

Het afgelopen seizoen was Fortes actief voor Sparta Rotterdam, maar op Het Kasteel werd zijn aflopende contract niet verlengd. Daardoor kon de verdediger, die op de rechtsbackpositie en als centrale verdediger uit de voeten kan, transfervrij de overstap maken naar de Doetinchemmers. Eerder speelde de international van Kaapverdië voor FC Dordrecht, Excelsior en Den Bosch. In het contract van Fortes is een optie opgenomen voor een extra seizoen.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)