Fortes ook volgend seizoen bij De Graafschap

Gepubliceerd: 30-03-2022 19:03. Bijgewerkt: 30-03-2022 19:11

Het aflopende contract van verdediger Jeffry Fortes bij De Graafschap is met een jaar verlengd. Daarnaast is een aantal spelers de wacht aangezegd, waaronder verdedigers Ted van de Pavert en Jasper van Heertum.

De Graafschap geeft de nieuwe manager voetbalzaken, Peter Bijvelds, daarmee de ruimte om te werken aan de selectie voor het komende seizoen. De contracten van aanvoerder Van de Pavert en Van Heertum moesten evenals de verbintenissen van Jonathan Vergara Berrio en Nick van den Dam formeel per 1 april worden opgezegd. Ook Elmo Lieftink, Julian Lelieveld, Johnatan Opoku, Rick Dekker, Joey Konings, Ebbe Wenting en huurspeler Sam Hendriks beschikken over een aflopend contract in Doetinchem.

De 33-jarige Fortes tekende afgelopen zomer na een proefperiode een eenjarig contract met optie in Doetinchem. Hij ontpopte zich tot een vaste basisspeler. "Er was schijnbaar wat scepsis over zijn transfer naar de Achterhoek, maar Jeffry heeft binnen no-time bewezen op meerdere fronten een meerwaarde voor ons elftal te zijn", aldus Bijvelds, die vrijdag officieel begint bij De Graafschap.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)