Feestfabriek vereerd met Guus Hiddink Award

Gepubliceerd: 25-11-2016 11:11. Bijgewerkt: 25-11-2016 11:35

De Feestfabriek voelt zich vereerd met de Guus Hiddink Award die ze donderdagavond in ontvangst mocht nemen. De organisator van de Zwarte Cross en Mañana Mañana won de publieksprijs ten koste van Kaak BV uit Terborg en Kramp BV uit Varsseveld.


"Dit is een ontzettende waardering voor alles wat wij de afgelopen jaren gedaan hebben", aldus directeur Ronnie Degen. "Wat we de komende jaren ook blijven doen. En dat is gewoon de Achterhoek op de kaart blijven zetten. Of we dat nou doen in de Achterhoek, in Nederland, of wereldwijd. Zwarte Cross en de Feestfabriek, hou ze in de gaten!" Guus Hiddink vond het een terechte winnaar. "Ja, maar dan zou ik de anderen te kort doen. Maar voor de eerste vind ik dit mooi. Want het is een bedrijf, maar er zit ook iets cultureels, iets theatraals in. Dat vind ik wel mooi."

De Feestfabriek was genomineerd wegens de moeite die de organisatie doet om mensen naar de Achterhoek te trekken of in de regio te houden. Onder meer werd De Feestfabriek geroemd om de Stichting Pak An, een samenwerking met Grolsch. Uiteindelijk was het echter niet de jury, maar het aanwezige publiek dat de winnaar bepaalde. Dat maakte het winnen van de prijs voor Degen nog mooier. "Ik vind het eigenlijk het beste gevoel moet ik zeggen. Omdat er allemaal mensen zijn die echt voor je kiezen. En te gek dat door zo'n echte Achterhoekse icoon de prijs wordt uitgereikt. Meer respect kun je van mij niet krijgen."

De nieuwe uitverkiezing is door de businessclub van De Graafschap in het leven geroepen om personen of bedrijven die de Achterhoek op de kaart zetten en bijdragen aan een positief beeld van de regio in het zonnetje te zetten.

Foto: REGIO8


Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)