Extra kaarten Normaalconcert uitverkocht

Gepubliceerd: 28-02-2019 13:02.

De tweeduizend extra kaarten voor het Olderwets Høken concert van de band Normaal waren donderdagochtend binnen een minuut vergeven. Hiermee is het concert op Hemelvaartsdag in Lochem definitief uitverkocht.

Op de Facebookpagina van het event kwamen meerdere boze reacties dat de kaarten direct om 10:00 al waren uitverkocht. Naast boze reacties waren er echter ook gelukkigen die zes kaarten per persoon hadden gekocht. Afgelopen dinsdag maakte concertorganisatie Mojo bekend dat er tweeduizend extra kaarten in de verkoop gingen. Het tractorpulling terrein in Lochem bleek volgens Mojo groter dan verwacht, waardoor er extra plekken zijn vrijgekomen. Naast Normaal treden ook Rowwen Hèze, De Boetners en Miss Montreal op.

In 2015 sloot Normaal haar 40-jarig bestaan nog groots af met een afscheidsconcert ‘Ajuu, de mazzel’ in een uitverkocht Gelredome. Door gezondheidsklachten van voorman Bennie Jolink besloot de band destijds definitief te stoppen met optreden. Een nieuw geneesmiddel heeft er voor gezorgd dat de zanger zich weer fit genoeg voelt om op het podium te staan.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)