Einde conflict tussen De Graafschap en Zuil

Gepubliceerd: 03-04-2019 18:04. Bijgewerkt: 04-04-2019 10:47

De Graafschap en commercieel directeur Martine Zuil zijn overeengekomen om per mei officieel uit elkaar te gaan. Daarmee komt een einde aan een langslepend conflict tussen beide partijen.

"Ik ben blij dat we uiteindelijk op een goede manier afspraken met elkaar hebben kunnen maken", laat algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp weten in reactie op het akkoord. Over de gemaakte afspraken wil de club geen informatie verschaffen. Zuil kwam in 2015 in dienst als commercieel directeur en kreeg in april 2017 een contract voor onbepaalde tijd bij de Doetinchemse voetbalclub, een keuze waar voorzitter Martin Mos het boetekleed voor aantrok. Na een halfjaar besloot De Graafschap niet verder te willen.

De functie van commercieel directeur bestaat inmiddels niet meer bij de club, het takenpakket is grotendeels ondergebracht bij de algemeen directeur. Zuil laat zelf weten opgelucht te zijn met het akkoord. "Ik ben er letterlijk ziek van geworden. Jammer dat het allemaal zo moest. Ik ben wel blij dat we er uiteindelijk met elkaar zijn uitgekomen. Ik hoop dat ik snel weer een wedstrijd van de club kan bezoeken.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)