Eigenaar strijdbaar na verwoestende brand

Gepubliceerd: 08-10-2019 17:10. Bijgewerkt: 08-10-2019 17:22

De eigenaar van SN Auto's zag maandagmiddag met lede ogen aan hoe zijn complete levenswerk letterlijk in vlammen opging. Een verwoestende brand legde het familiebedrijf aan de Industriestraat in Doetinchem totaal in de as.


"Het is een grote klap, alles is weg", aldus eigenaar Shaho Nawzad. "Dit gun je niemand." Zodra Nawzad merkte dat er brand was, probeerde hij te redden wat er te redden viel. Tevergeefs. "Ik ben in het pand gebleven tot het niet meer kon. We hebben geprobeerd om de brandende auto naar buiten te slepen of te duwen. Maar het was zo heftig dat dat niet ging, ik moest aan de veiligheid van mijn personeel denken." Nawzad kreeg na de brand veel steunbetuigingen van familie, vrienden en klanten: "Ik heb veel lieve berichten en belletjes gehad en ik ben blij met mijn klanten en collega-bedrijven die zich voor ons ingezet hebben."

Ondanks de brand en de grote gevolgen is Nawzad niet van plan om te stoppen met zijn bedrijf. "Ik ga zeker door", zegt de garage-eigenaar zelfverzekerd. "Voor mijn trouwe vaste klanten. Ik hoop dat we binnen nu en twee weken verder kunnen met de zaak. Het is nu even lastig, maar we gaan er door heen komen. We gaan het weer opbouwen."

Foto: REGIO8


Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)