Duitse politie zoekt zedendelinquent

Gepubliceerd: 13-05-2022 15:05. Bijgewerkt: 13-05-2022 15:06

De Duitse politie is op zoek naar een man die in de buurt van de Aasee in Bocholt vijf vrouwen seksueel intimideerde. De melding zijn gedaan tussen 24 april en 3 mei 2022.

De intimidatie vond plaats op fiets- en voetpaden in de omgeving van de Aasee, een meer in de Duitse grensplaats. Van vijf incidenten is een melding gemaakt. Het gaat om vrouwen tussen de 35 en 67 jaar. Bij elk geval kwam de verdachte op een herenfiets richting de dames af en sprak ze in het Duits aan. Hij benaderde vrouwen met ongepaste voorstellen en knoopte het gesprek met ze aan. Als de dames hem negeerden of wegstuurden probeerde hij ze ongewenst aan te raken of vast te pakken. Bij één incident greep hij een slachtoffer vast.

Onderzoeken van de politie hebben tot nu toe niet geleid tot een dader. Volgens de politie gaat het om een man tussen de achttien en twintig jaar van ongeveer 1,70 meter lang met een slank postuur en een getinte huidskleur. Hij zou kort zwart haar hebben met krullen. De man sprak Duits zonder accent.

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)