Dubbele versterking voor De Graafschap

Gepubliceerd: 31-01-2020 23:01. Bijgewerkt: 01-02-2020 10:51

De Graafschap heeft Callum Slattery en Victor van den Bogert de rest van het seizoen gehuurd. De middenvelder en centrale verdediger komen over van respectievelijk het Engelse Southampton en Willem II.

Slattery speelt bij Southampton in het team voor spelers onder de 23 jaar. Daarnaast speelde de middenvelders interlands voor Engeland onder 20 jaar. Slattery zat dit seizoen één keer bij de hoofdmacht van de Engelse club, toen Southampton in de FA Cup speelde tegen Huddersfield. Minuten maakte de 20-jarige echter niet.

Van den Bogert is een centrale verdediger die de langdurig geblesseerde Toine van Huizen moet vervangen. De 20-jarige verdediger speelt in het beloftenelftal van Willem II en kwam dit seizoen één keer uit voor de Tilburgse hoofdmacht in het bekerduel met Quick. 

Spits blijft uit
De Graafschap wilde zich volgens technisch manager Peter Hofstede vooral versterken met een extra spits achter aanvoerder en topscorer Ralf Seuntjens. De Superboeren versterkten zich wel met flankspelers Giannis Mystakidis en Sven Blummel, maar slaagde er niet in om op de laatste dag van de winterse transferwindow nog een spits te contracteren. De Doetinchemmers kunnen zich alleen nog versterken met een transfervrije aanvaller. 

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)