Drukte bij tattooshop dankzij De Graafschap

Gepubliceerd: 15-05-2018 16:05. Bijgewerkt: 16-05-2018 9:45

Nu De Graafschap zich actief mengt in de promotiestrijd in de Jupiler League, blijken de tatoeages van de club populairder te worden. Tattoo Doetinchem is maar wat druk met het zetten van de 'G'tjes.

“Ja, De Graafschap is toch wel een deel van mijn leven”, geeft Mitchell Büttner, supporter van de Doetinchemmers, aan. “Ik ga er denk ik al vijftien jaar naartoe, altijd mooie emoties. Het blijft toch je cluppie hè.” Nu de Superboeren het geschopt hebben tot de finale van de play-offs, loopt het storm bij de tattooshop in de buurt Schöneveld in Doetinchem. “De laatste anderhalve maand zijn de ‘0314’ en ‘G’-tattoos weer aardig in trek”, vertelt tatoeëerder Tonie Heinhuis. “We hebben al menigeen gezet.”

De met inkt bewerkte Superboeren vertrouwen op een goede afloop tegen Almere City en hopen hun tattoo volgend jaar te laten zien in de eredivisie. Büttner durfde de datum van de verwachte promotie nog niet op zijn lichaam te zetten. “Misschien komt die nog wel”, grapt de supporter. “De ribben is wel een pijnlijke plek, maar dat heb ik natuurlijk over voor de club.”

De finalewedstrijden zijn donderdag en zondag live te volgen via Optimaal FM.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)