Drie nieuwe patiënten uit regio opgenomen

Gepubliceerd: 07-04-2020 14:04. Bijgewerkt: 07-04-2020 14:19

Het RIVM meldt dinsdag dat er drie nieuwe personen uit de Achterhoek in het ziekenhuis zijn opgenomen met een coronabesmetting. Het gaat om een inwoners van Doetinchem, Bronckhorst en Berkelland.

Doetinchem is de zwaarst getroffen gemeente in de regio, met de nieuw opgenomen coronapatiënt komt het totaal aantal van in het ziekenhuis opgenomen inwoners op zeven. Voor Berkelland en Bronckhorst betekent de nieuwe opname dat er nu uit beide gemeenten twee personen met een coronabesmetting in het ziekenhuis liggen. In totaal liggen er nu 27 mensen uit de Achterhoek in het ziekenhuis. Montferland heeft net als Oude IJsselstreek vijf bewoners die in het ziekenhuis liggen met een bevestigde coronabesmetting. In Oost Gelre zijn er in totaal nu vier personen opgenomen met het virus.

Winterswijk en Aalten kennen vooralsnog één inwoner die met een coronabesmetting in het ziekenhuis ligt. Het RIVM meldt sinds vorige week alleen nog het aantal ziekenhuisopnames per gemeente. Eerder werden het aantal besmettingen per honderdduizend inwoners gemeld.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)