Doetinchemse Kaya weer op pad met brieven

Gepubliceerd: 15-12-2019 15:12. Bijgewerkt: 15-12-2019 19:19

De Doetinchemse Kaya van den Dikkenberg wil weer op pad met als liefdesbrieven vermomde pestverhalen. Er is alleen een klein probleem: ze zoekt een bus om zo mobieler door het land te kunnen dan met de trein.

“Dit keer wil ik het niet alleen doen”, legt Kaya uit. “Ik had natuurlijk wel een klein team bij me, maar dit jaar wil ik het gaan doen met tien andere jongeren die ook gepest zijn.” Tijdens Valentijnsdag 2019 reisde ze met de trein het land door, maar voor de komende dag zoekt ze een bus om iedereen mee te kunnen nemen. “Ik heb een bus nodig waar we met zijn allen mee door het land kunnen gaan, maar die heb ik zelf niet.” Er zit eigenlijk maar een voorwaarde aan de bus: Kaya is voor een deel afhankelijk van haar scootmobiel en die moet wel mee kunnen. “Een klein busje is ook prima, zo lang iedereen maar mee kan. Dan ben ik hartstikke blij.” In totaal zoekt ze vervoer voor twintig personen.

Behalve een bus, zoekt Kaya ook nog steeds verhalen. “Die zijn altijd welkom. Ik zoek zoveel mogelijk nieuwe verhalen en de verhalen van vorig jaar ga ik ook gebruiken.” Verhalen voor Valentijnsdag 2020 kun je al sturen. “Ze kunnen me altijd een DM (Direct Message, red.) sturen via Instagram op @xkayavandervoort of op Facebook: Kaya van den Dikkenberg.” Hier kunnen ook tips voor een bus worden achtergelaten.

Foto: Kaya van den Dikkenberg


Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)