Doetinchemmer Cavlan terug bij FC Emmen

Gepubliceerd: 08-07-2020 15:07. Bijgewerkt: 08-07-2020 15:59

Linksback Caner Cavlan speelt het komende seizoen voor FC Emmen in de eredivisie. De 28-jarige Doetinchemse voetballer neemt daarmee na één seizoen afscheid van zijn Oostenrijkse werkgever Austria Wien.

“Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik een terugkeer bij FC Emmen wel zag zitten”, zegt Cavlan in reactie op zijn overstap. “Op de Oude Meerdijk heb ik het enorm naar mijn zin gehad en ik heb contact gehouden met de spelers en andere mensen van de club. En dan is één plus één twee.” De Doetinchemse voetballer heeft in Drenthe een contract getekend voor één jaar, met een optie voor een extra seizoen.

Cavlan begon zijn carriere bij De Graafschap, de club waar hij ook de jeugd doorliep. Na de promotie maakte hij in 2015 de overstap naar sc Heerenveen. Nadat hij van 2016 tot 2018 voor Şanlıurfaspor en Boluspor in Turkije speelde, tekende Cavlan in 2018 voor het eerst een contract bij FC Emmen. Hij speelde zich daar in de kijker bij Austria Wien, maar zijn avontuur bij de Oostenrijkse topclub werd geen succes.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)