Doelman Etemadi stapt over naar Almere City

Gepubliceerd: 17-01-2019 10:01. Bijgewerkt: 17-01-2019 11:30

Agil Etemadi maakt per direct de overstap van De Graafschap naar Almere City FC. De 31-jarige doelman tekent een contract voor 2,5 jaar bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

“Agil heeft ons meerdere malen aangegeven dat deze overgang, naast een nieuw meerjarig contract, ook in verband met privéomstandigheden erg belangrijk voor hem is", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede. "Wij zijn er uiteindelijk met Almere City FC en Agil uitgekomen en proberen, naast Hidde Jurjus en Jordy Rondeel, snel een andere keeper te presenteren." Over de hoogte van een eventuele transfersom wordt door beide clubs niks bekend gemaakt.

Etemadi kwam in de zomer van 2017 bij De Graafschap terecht. In het eerste seizoen verloor hij de concurrentiestrijd van Filip Bednarek. Deze jaargang koos trainer Henk de Jong in eerste instantie voor Hidde Jurjus als eerste keeper, maar in de laatste twee wedstrijden voor de winterstop stond Etemadi mede door een blessure op doel.

Doelman blij met overstap
Zelf geeft Etemadi aan blij te zijn met zijn overstap. "Ik heb er onwijs veel zin in", aldus de doelman. "Wanneer je je plek als eerste keeper in de eredivisie opgeeft om een meerjarig contract in Almere te tekenen, dan is dat denk ik veelzeggend. Ik ken de ambities van de club en wil graag mijn steentje bijdragen om die ambities waar te maken."

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)