Dennis te Braak vertrekt bij De Graafschap

Gepubliceerd: 06-06-2018 14:06. Bijgewerkt: 06-06-2018 14:29

Dennis te Braak vertrekt bij De Graafschap. Het hoofd van de jeugdopleiding kwam niet tot overeenstemming met de club over een verlenging van zijn aflopende contract.

"Het is een moeilijke beslissing geweest te stoppen bij de jeugdopleiding", aldus de 45-jarige Te Braak, die recent kritiek uitte op koppeling tussen de jeugd en het eerste elftal. "Ik had graag aan de ontwikkeling van onze spelers willen blijven bijdragen en heb de afgelopen jaren met veel plezier aan het hoofd gestaan van de opleiding", benadrukt de oud-speler. "Echter ligt de visie op talentherkenning en talentontwikkeling bij de BVO en de jeugd op het moment niet op één lijn waardoor de samenwerking voor mij niet optimaal is."

Te Braak vervulde zijn functie als hoofd jeugdopleiding sinds 2014 bij de club. "Dankzij hem heeft de jeugdopleiding van De Graafschap flinke stappen vooruit gezet en staat er een stevige basis en structuur waar we op voort kunnen bouwen richting de toekomst", aldus Edo Bosga, voorzitter van de voetbalacademie van De Graafschap. "Het is duidelijk dat Dennis toe is aan een nieuwe uitdaging, daar wensen we hem veel succes in."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)