Deceptie voor De Graafschap bij VVV-Venlo

Gepubliceerd: 20-04-2019 23:04. Bijgewerkt: 21-04-2019 12:15

De Graafschap is zaterdagavond tegen een harde 4-1 nederlaag aangelopen op bezoek bij VVV in Venlo. Ondanks een vroege voorsprong, wist de thuisploeg met name in de tweede helft het verschil te maken.


De wedstrijd was koud onderweg toen Furdjel Narsingh over de rechterkant werd weggestuurd. Oog in oog met doelman Lars Unnerstall hield de flankspeler het hoofd koel en speelde de bal in de verre hoek binnen. De Graafschap had daarna het overwicht, maar zag de wedstrijd na het inbrengen van Ralf Seuntjens kantelen. De invaller schoot een teruggelegde bal na 38 minuten snoeihard in het dak van de goal. Tot de rust werd vervolgens niet meer gescoord.

Aan hegin van de tweede helft kreeg Bart Straalman uit een hoekschop de kans om De Graafschap op voorsprong te kopen, maar hij faalde. VVV was na rust sterker. Peniel Mlapa bracht de Venlonaren op aangeven van Nils Röseler op voorsprong. Drie minuten later leek de thuisploeg de wedstrijd te beslissen, toen invaller Jay-Roy Grot een voorzet van dichtbij binnen kon tikken. De Graafschap probeerde het nog, maar Charlison Benschop kwam niet tot scoren. In de 85e tikte rechtsback Moreno Rutten de laatste goal van de avond binnen en bepaalde daarmee de eindstand op 4-1.

De Graafschap heeft niet lang om te herstellen van de dreun. Dinsdag wacht de volgende wedstrijd, dan komt concurrent FC Emmen op bezoek in Doetinchem.


Foto: De Graafschap media 

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)