De Zwarte Cross eert overleden crosser (86)

Gepubliceerd: 31-07-2018 12:07. Bijgewerkt: 31-07-2018 12:27

De Zwarte Cross eert op haar social media één van de oudste crossers die ooit over de baan van het festival heeft gereden. Mevr. Meekes-Klein Gunnewiek, die afgelopen editie met de bejaardenboot van Careaz het crossfestein aandeed, overleed afgelopen woensdag op 86-jarige leeftijd.

"Dank u wel mevrouw Meekes-Klein Gunnewiek!", begint het bericht van de organisatie op Facebook. "U werd 86 op de dag dat u met de andere bewoners van Woonzorgcentrum Careaz over de crossbaan mocht jagen op de Zwarte Cross. U gaf zelf aan dat u uw mooiste verjaardag ooit gevierd had: "Ik bun deur duzenden mensen toegezongen met lang zal ze leven!" U schreef ons zelfs een indrukwekkende dankbrief! We hadden nooit verwacht dat we zo letterlijk te maken zouden krijgen met ons thema 'Leven vóór de dood'." Het bericht wordt aangevuld met een foto van Meekes-Klein Gunnewiek in actie op de Zwarte Cross en een foto van de bedankbrief.

In de bedankbrief schrijft de crosser dat niemand haar de herinnering zal afnemen en bedankt ze iedereen die ervoor heeft gezorgd dat ervaring tot stand kon komen. "Tot volgend jaar!", sluit ze haar brief af. Onder het bericht van de Zwarte Cross wensen mensen de nabestaanden veel sterkte toe. Een gevoel wat de organisatie deelt: "Wij willen via deze weg familie, vrienden en kennissen van harte condoleren met dit plotselinge verlies. Waren er maar meer mensen zo cool als Mevrouw Meekes-Klein Gunnewiek!"

Alle video's van Zwarte Cross 2018 op een rij!

Foto: Zwarte Cross

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)