De Timp komt naar Ulft met de TimpDrive

Gepubliceerd: 14-04-2020 16:04.

Snackverkoper De Timp is vanaf vrijdag te bezoeken in Ulft. De eigenaren openen na locaties in Zieuwent en Lichtenvoorde ook een tijdelijke TimpDrive op het terrein van Huntenpop bij de Oude IJssel.

“Aangezien we voornamelijk actief zijn op festivals worden we flink getroffen door de maatregelen in het kader van de bestrijding van het coronavirus”, zo laten de eigenaren weten in een bericht. “De omzet is enorm gekelderd. Met De TimpDrive kunnen we toch inkomsten genereren en het personeel aan het werk houden.” De locatie in Ulft is gerealiseerd op de locatie van festival Huntenpop, waar De Timp normaal gesproken als vaste cateraar fungeert: “De gemeente stond gelijk positief tegenover het plan en verleende snel medewerking aan de tijdelijke voorziening”, aldus de eigenaren.

Eerder werden locaties in Lichtenvoorde en Zieuwent geopend met een ‘compleet assortiment’. “Daarvoor maken we gebruik van de producten van regionale leveranciers, zoals we normaal ook altijd doen”, zo laten de eigenaren weten. “Ook die bedrijven profiteren dus van dit initiatief. Een groot verschil met de landelijke ketens.” De TimpDrive in Ulft is tot in ieder geval zondag 31 mei geopend van donderdagen tot zondagen.

Foto: De Timp

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)