De Staat en Navarone naar de Zwarte Cross

Gepubliceerd: 11-04-2019 16:04. Bijgewerkt: 11-04-2019 16:50

De Zwarte Cross heeft donderdag een aantal nieuwe artiesten bekend gemaakt die optreden op het festival. Onder meer de rockbands De Staat en Navarone en de Duitse zanger Heino komen in juli naar Lichtenvoorde.

“Uitstelgedrag, wij houden er niet van”, aldus de organisatie van de Zwarte Cross. “Daarom gewoon op tijd het lijstje een-na-laatste nieuwe namen in je snufferd! Jazeker, het programma is bijna rond met nu onder andere de rockers van De Staat, Duitse cult-held Heino en The Voice-finalisten Navarone.” Eerder maakte de organisatie onder meer bekend dat Black Eyed Peas, The Wailers, Scooter en de Achterhoekse acts Bökkers en Boh Foi Toch optreden op de Zwarte Cross.

De 23e editie van de Zwarte Cross vindt op 18, 19, 20 en 21 juli plaats in Lichtenvoorde. De kaarten voor het festival gingen in november in de verkoop en zijn inmiddels al uitverkocht. Volgens de organisatie komen geen extra tickets meer beschikbaar en kunnen kaarten alleen nog worden verkregen via Ticketswap.

De volledige lijst met nieuwe namen: De Staat, Heino (DE), Navarone, Memphis Maniacs, Adje, 10WEEKS, Braeff, Nona, Phenleau, Exoot – Ami6, Broken Brass Ensemble, Stefano Keizers, De Oversteekpolitie, Convoi Exceptional, Pim Pam Pompen, Sjieke Bazen, DJ Badmuts, Theatergroep Liever Iets Anders, DJ Jean & Maron Hill, Backbeat Soundsystem (GB), Samory-I (JAM), Comedy Cowboys, Panko (ES), Kartje Kilo – Radio Manu Sport (BE).

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)