De Jong krijgt waardering van supporters

Gepubliceerd: 30-03-2019 13:03. Bijgewerkt: 30-03-2019 14:13

Als blijk van waardering kreeg trainer Henk de Jong vrijdag een kaart met daarop bijna tweehonderd bedankjes van de supporters van De Graafschap. De Friese oefenmeester vertrekt na dit seizoen naar Cambuur Leeuwarden, zodat hij meer tijd met zijn gezin kan doorbrengen.

"Het is wel heel mooi", vertelt een geëmotioneerde Henk de Jong. "Je begint er gewoon van te zweten." De trainer kreeg in totaal 170 bedankjes die op de kaart stonden. De actie is een initiatief van Henk Meijer en Jeroen Hendriksen, die de kaart ook overhandigden aan De Jong. De Friese oefenmeester was onder de indruk van het geschenk. "Er waren zoveel berichten zag ik, dat doet je wel wat."

Volgens de coach geeft de kaart een signaal af. "Dit is vooral een blijk van waardering van hoe we hier met zijn allen bezig zijn", aldus De Jong. "En dat is hoe de Achterhoek is: gewoon samen." De Fries heeft als wens om voor zijn vertrek met De Graafschap in de eredivisie blijven. "We moeten eerst nog anderhalve maand knallen", aldus de trainer. "En dan trek ik echt de deur dicht en dan is het klaar."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)