De Graafschap zoekt goed vervolg in Oss

Gepubliceerd: 29-10-2020 16:10.

De Graafschap wil de bekerstunt bij FC Twente vrijdagavond een goed vervolg geven bij TOP Oss. Na de 1-3 zege van dinsdag in Enschede waakt trainer Mike Snoei voor een deceptie tegen de nummer veertien van de competitie.


"Een wedstrijd als tegen FC Twente schept verplichtingen", vindt Snoei. "Je kan niet daar een geweldige wedstrijd spelen en punten laten liggen in Oss." Vorig jaar kende De Graafschap een moeilijke avond in Noord-Brabant. De stadionlampen vielen uit, trainer Snoei werd met rood weggestuurd en beide ploegen kwamen niet tot scoren. Ondanks de lastige avond van vorig seizoen, is verdediger Julian Lelieveld het eens met zijn trainer: "Je bent zo goed als je laatste wedstrijd zeggen ze altijd. Dus als we vrijdag geen goed resultaat halen, is de euforie van Twente snel weer weg."

TOP Oss, waar onder meer voormalig De Graafschap-spelers Lion Kaak, Jordy Rondeel, Matthijs van Nispen en Jan Lammers onder contract staan, is volgens de trainer met name aanvallend sterk. Ook Lelieveld is waakzaam: "De laatste wedstrijd hebben ze verloren, maar daarvoor haalden ze prima resultaten." Zo wist TOP in eigen huis gelijk te spelen tegen Cambuur Leeuwarden. "Ik denk dat ze een prima team neer kunnen zetten", aldus de verdediger. "Wij moeten het dan zelf laten zien."

Seuntjens terug in de basis
Traditiegetrouw gaf Snoei donderdag geen duidelijkheid over zijn basisopstelling van vrijdagavond. Ralf Seuntjens lijkt na zijn afwezigheid in Enschede fit genoeg voor een basisplaats. "Als je een mooi resultaat haalt zijn kleine pijntjes snel verdwenen", zegt de trainer. "Dus we hebben eigenlijk een complete spelersgroep."

Vermoedelijke opstelling: De Boer; Lelieveld, Van Huizen, Van de Pavert, Tutuarima; Lieftink, Schuurman (Dekker), Opoku; Van Mieghem, Seuntjens, Hamdaoui.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)