De Graafschap zet vier spelers in de etalage

Gepubliceerd: 16-01-2019 12:01. Bijgewerkt: 16-01-2019 14:26

Liban Abdulahi, Robert Klaasen en Myenty Abena mogen van De Graafschap uitkijken naar een andere club. Daarnaast mag Mohamed Hamdaoui op huurbasis vertrekken.

“Links en rechts is al geïnformeerd naar spelers”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede. “Maar nu hebben we het pas definitief aangegeven bij de spelers zelf, dus ik verwacht dat dat de komende dagen meer gaat worden.” Klaasen, Abdulahi en Abena beschikken allen over een aflopend contract bij de club. Hofstede geeft aan dat van het drietal alleen voor verdediger Abena mogelijk nog een toekomst is bij De Graafschap. “Maar op dit moment speelt hij niet, dus daar moeten we goed over nadenken.”

Hamdaoui kwam afgelopen zomer over van Telstar en heeft een doorlopend contract in Doetinchem. “Voor zijn ontwikkeling moet hij gaan spelen en dat wil hij zelf ook”, aldus Hofstede. Abena en Klaasen zijn bezig aan hun tweede seizoen bij de Superboeren, maar kunnen in de eredivisie niet rekenen op veel speelminuten. Abdulahi kwam begin dit seizoen bij De Graafschap, maar maakte nooit zijn debuut. Naast het viertal hoopt doelman Agil Etemadi een transfer te maken, maar hij mag pas weg als een nieuwe keeper is gevonden.

Geen witte rook
Naast de mogelijke uitgaande transfers, hoopt De Graafschap zich nog altijd te versterken met in ieder geval een aanvaller en een verdediger. “Er liggen nog een aantal lijntjes, maar dat het moeizaam gaat is duidelijk”, aldus Hofstede, die niet verwacht voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard een speler te presenteren. “Dat is heel kort dag. Het kan altijd, maar de kans is klein.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)