De Graafschap zegt drietal contracten op

Gepubliceerd: 31-03-2021 16:03.

De Graafschap heeft de aflopende contracten van verdediger Jordy Tutuarima, aanvaller Daryl van Mieghem en middenvelder Mohamed Hamdaoui formeel opgezegd. De verbintenis van keeperstrainer Robert Jan Zoetmulder is met een jaar verlengd.

De Doetinchemse voetbalclub laat weten nog wel in gesprek te zijn met de drie spelers over een mogelijke verlenging, maar moet aflopende contracten formeel voor 1 april opzeggen. Voor spelers die in hun eerste contract zitten geldt deze deadline niet. Ook de contracten van Toine van Huizen, Roland Baas en Jasper van Heertum lopen dit seizoen af. De aflopende contracten van Jonathan Vergara Berrio en Jesse Schuurman zijn eerder al verlengd, terwijl Ralf Seuntjens overstapt naar NAC Breda.

Na het verlengen van het contract van hoofdtrainer Mike Snoei krijgt de staf voor volgend seizoen meer vorm. Naast keeperstrainer Zoetmulder maakt assistent-trainer Richard Roelofsen volgend seizoen deel uit van de staf van De Graafschap. Het contract van de oud-aanvaller in Doetinchem loopt door. Met Edwin Linssen, de andere assistent-trainer, wordt gesproken over een mogelijke verlenging.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)