De Graafschap wint ruim van Jong Utrecht

Gepubliceerd: 03-02-2018 10:02. Bijgewerkt: 03-02-2018 10:40

De Graafschap heeft vrijdagavond ruim gewonnen van Jong FC Utrecht. Aan de hand van uitblinkers Tarik Tissoudali en Filip Bednarek werden de jonge Domstedelingen met 7-0 opgerold.


Jong FC Utrecht opende sterk en kreeg na vijf minuten al een penalty. Filip Bednarek bleek echter, niet voor de laatste keer, een sta in de weg en pakte de strafschop van Karim Loukili. Hoewel Jong Utrecht in de eerste helft qua kansen niks onderdeed voor De Graafschap, tilde Mark Diemers de stand met twee doelpunten binnen een tijdsbestek van tien minuten naar 2-0. Vlak voor rust scoorde Daryl van Mieghem op aangeven van Fabian Serrarens de derde treffer.

In de tweede helft had De Graafschap geen kind meer aan Jong FC Utrecht. Door doelpunten van Serrarens (strafschop), Diemers (hattrick) en invaller Youssef El Jebli liepen de Superboeren uit naar een 6-0 voorsprong. Het slotakkoord was voor nieuwkomer en uitblinker Tissoudali. Na drie assists kreeg hij in de slotfase zijn verdiende treffer en bepaalde de eindstand daarmee op 7-0.

Door de ruime overwinning klimt De Graafschap op de ranglijst naar de achtste plaats. Volgende week wacht wederom een thuiswedstrijd, dan tegen FC Volendam.


Foto: Joop Kappert

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)