De Graafschap wint ruim tegen Cambuur

Gepubliceerd: 21-07-2018 9:07. Bijgewerkt: 21-07-2018 9:13

De Graafschap is vrijdagavond als winnaar van het veld gestapt in de oefenwedstrijd tegen eerstedivisionist Cambuur Leeuwarden. Op de velden van sv Wissel in Epe werd zonder publiek met 0-3 gewonnen.

Het besloten oefenduel was voor De Graafschap de afsluiting van het trainingskamp. De ploeg trainde de hele week in de bossen bij Epe. In het duel tegen Cambuur was de ploeg van trainer Henk de Jong de bovenliggende partij. Na 24 minuten viel het eerste doelpunt voor de Superboeren. Een uitstekende steekpass van debutant Stef Nijland werd door middenvelder Frank Olijve van dichtbij afgerond.

Youssef El Jebli bracht de Superboeren in de tweede helft op een 0-2 voorsprong. De middenvelder controleerde een pass van Javier Vet op fraaie wijze en faalde vervolgens niet oog in oog met de keeper. Het slotakkoord was op aangeven van Mohamed Hamdaoui voor aanvaller Anthony van den Hurk, die tekende voor de 0-3 eindstand.

Opstelling: Jurjus; Abena (Straalman), S. Nieuwpoort, Straalman (Van de Pavert), Tutuarima (L. Nieuwpoort); Olijve (Vet), Nijland ( El Jebli), Klaasen (Olijve); Narsingh (Thomassen), Serrarens (Hamdaoui) en Hamdaoui (Van den Hurk).

Foto: De Graafschap

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)