De Graafschap wint oefenduel met TOP Oss

Gepubliceerd: 20-07-2019 16:07.

De Graafschap heeft zaterdagmiddag de oefenwedstrijd tegen TOP Oss in Herpen met 1-3 gewonnen. Na een doelpuntloze eerste helft wisten de Doetinchemmers in de tweede helft het verschil te maken.

Het was de eerste keer in de voorbereiding dat de ploeg van trainer Mike Snoei een divisiegenoot trof. De Graafschap was al snel gevaarlijk via Stef Nijland, maar de aanvallende middenvelder wist niet tot scoren te komen. TOP Oss, de nummer zes van het afgelopen Keuken Kampioen Divisie-seizoen, was gevaarlijk via een schot van Cihat Çelik. Ondanks enkele mogelijkheden kwamen beide ploegen voor rust niet tot scoren.

Na een dik uur spelen kwam De Graafschap op voorsprong door een doelpunt van Nijland. In de 83e minuut verdubbele Daryl van Mieghem de score na een fraaie solo. In de laatste minuten van de reguliere speeltijd wisten beide ploegen eenmaal te scoren. Eerst zorgde Jordy Tutuarima voor de 0-3, waarna TOP Oss-middenvelder Jordie Briels de eindstand bepaalde op 1-3.

Opstelling: Jurjus; Owusu, Van Huizen, Van de Pavert, Tutuarima; Van Heertum (Schuurman), Breinburg (Baas), Nijland (El Jebli); Van Mieghem, Seuntjens (Thomassen), Hamdaoui

Foto: De Graafschap media

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)