De Graafschap wint nipt tegen Spaanse club

Gepubliceerd: 10-01-2019 17:01. Bijgewerkt: 10-01-2019 17:41

De Graafschap heeft donderdag de oefenwedstrijd tegen CF Peralada-Girona B met 4-3 gewonnen. De ploeg van trainer Henk de Jong trok op een uitermate winderig complex aan het langste eind.


In een, mede door de harde wind, matige wedstrijd creëerde De Graafschap in de eerste helft nauwelijks kansen. De Spaanse tegenstander kreeg ook weinig mogelijkheden om te scoren, maar kwam na 35 minuten spelen wel op voorsprong door een afstandsschot. Nog voor rust scoorden de Superboeren de gelijkmaker uit een bekeken schuiver van Youssef El Jebli. In de rust besloot trainer Henk de Jong een elftal aan wissels door te voeren en ook Peralada trad met een ander team aan.

De Graafschap was na rust gevaarlijker en Delano Burgzorg zorgde al snel voor de 2-1. Javier Vet schoot van afstand de 3-1 binnen, waarna Mohamed Hamdaoui een uitstekende assist van Stef Nijland bekroonde met de 4-1. De Spaanse derdedivisionist wist uit een slotoffensief nog twee keer te scoren, waardoor de wedstrijd op 4-3 werd besloten.

Opstelling eerste helft: Etemadi; Owusu, S. Nieuwpoort, Van de Pavert, Tutuarima; Matusiwa, Bakker, El Jebli; Narsingh, Serrarens, Van Mieghem.

Opstelling tweede helft: Jurjus; Abena, Straalman, L. Nieuwpoort, Huntelaar; Klaasen, Vet, Nijland; Burgzorg, Thomassen, Hamdaoui.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)