De Graafschap wint in Epe van Almere City FC

Gepubliceerd: 25-07-2017 20:07. Bijgewerkt: 25-07-2017 21:18

De Graafschap heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen Almere City FC in Epe met 2-1 gewonnen. Alle doelpunten van de wedstrijd vielen in de eerste helft.

De Graafschap kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na vier minuten spelen scoorde Anthony van den Hurk op aangegeven van Fabian Serrarens de openingstreffer. Nadat een doelpunt van Almere City was afgekeurd wegens buitenspel, scoorde Serrarens zelf na een kleine 25 minuten spelen voor de 2-0. Voor rust kwam de ploeg uit Flevoland nog terug in de wedstrijd door een goal van Arsenio Valpoort, die uit de rebound de 2-1 kon scoren.

In de tweede helft werd vervolgens niet meer gescoord, ondanks dat Almere een aantal goede kansen kreeg. Youssef el Jebli en Bart Straalman konden in Epe niet meespelen door blessures. Het trainingskamp van De Graafschap in Epe duurt nog tot zaterdag. Aanvankelijk zouden de Superboeren ook nog tegen Heracles Almelo spelen. Die wedstrijd werd echter afgelast door de autoriteiten.

Eerste helft:
Etemadi; Van Overbeek, Abena, S. Nieuwpoort, L. Nieuwpoort, Tutuarima; Klaasen, Diemers, Serrarens; Van den Hurk, Van Mieghem.
Tweede helft:
Etemadi; Van Overbeek (Tutuarima), Abena (Huntelaar), S. Nieuwpoort (Van Diermen), L. Nieuwpoort (Van Diermen), Tutuarima (Driver); Klaasen (Burgzorg), Diemers (Keurntjes), Serrarens (Receveur); Van den Hurk (Versteeg), Van Mieghem (Ars).

Foto: REGIO8

Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)