De Graafschap wint bij hoofdklasser Silvolde

Gepubliceerd: 13-07-2018 10:07. Bijgewerkt: 13-07-2018 10:19

De Graafschap is donderdagavond als winnaar van het veld gestapt in de oefenwedstrijd tegen hoofdklasser Sportclub Silvolde. De Doetinchemse Eredivisionist won het duel voor de ogen van ongeveer 1.500 toeschouwers met 1-8.

Op Sportpark De Munsterman schoot Anthony van den Hurk de Superboeren na ruim tien minuten spelen op voorsprong. Tien minuten later verdubbelde Daryl van Mieghem de score op aangeven van Bart Straalman. Niet veel later zorgde Evert Römer voor de 1-2 van de thuisploeg, wat het laatste doelpunt van de avond bleek te zijn voor de hoofdklasser. Van den Hurk kopte na ruim een half uur spelen de 1-3 binnen en vlak voor rust scoorde Mohamed Hamdaoui uit een fraaie vrije trap de 1-4.

De Telstar-aanwinst maakte na een uur spelen ook zijn tweede treffer. Door doelpunten van achtereenvolgens Kyvon Leidsman, Sven Nieuwpoort en zomeraanwinst Jordy Thomassen liep de ploeg van trainer Henk de Jong in de slotfase uit naar een comfortabele 1-8 overwinning.

Opstelling eerste helft: Jurjus; Abena, Straalman, L. Nieuwpoort, Tutuarima; Klaasen (Olijve), Vet, Serrarens; Van Mieghem, Van den Hurk en Hamdaoui.

Opstelling tweede helft: Jurjus; Abena (Van Overbeek), Nieuwpoort, Van de Pavert, Tutuarima (Versteeg); Klaasen, Serrarens, Olijve; Van Mieghem (Leidsman), Thomassen en Hamdaoui (Burgzorg).

Foto: Andre Kaal/De Graafschap

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)