De Graafschap wil revanche tegen Go Ahead

Gepubliceerd: 29-11-2019 16:11. Bijgewerkt: 29-11-2019 16:19

De Graafschap hoopt zich zondag met een fitte groep tegen Go Ahead Eagles te revancheren van de eerste nederlaag in de competitie tegen Jong AZ. De ploeg van Mike Snoei verloor daarmee de ongeslagen status.


"Dat hebben we niet aan zien komen", zegt trainer Snoei over de verliespartij in Wijdewormer. "Iedereen was een beetje chagrijnig deze week, maar ik merk wel dat iedereen dat heel graag wil rechtzetten." Aanvaller Mohamed Hamdaoui treft met Go Ahead Eagles zijn oude ploeg. Hij speelde vanaf de zomer van 2015 anderhalf jaar voor de Deventenaren, maar raakte al snel langdurig geblesseerd. "Toen ik eenmaal terugkwam, waren er andere factoren die er speelden", aldus Hamdaoui, die in zijn ogen niet de kans kreeg. "De trainer en andere mensen hadden iets persoonlijks tegen mij. Maarja, het zij zo."

In de afgelopen jaren liep het in de ontmoetingen tussen De Graafschap en Go Ahead Eagles geregeld uit de hand. Zo kwamen na de degradatie in 2016 supporters het veld op. Snoei maakt zich daar nu geen zorgen om. "Allemaal lekker bloedfanatiek zijn en die grens in de gaten houden", geeft hij de supporters mee. Ook Hamdaoui is niet bang dat het uit de hand gaat lopen: "Ik hoop dat dat zondag niet gaat gebeuren en dat we op het veld de drie punten kunnen behouden."

Van de Pavert op veld
Verdediger Ted van de Pavert trainde vrijdagochtend weer volledig met de groep mee. Hij ontbrak maandag tijdens de 2-1 nederlaag tegen Jong AZ omdat hij niet fit genoeg was. Snoei zelf wilde nog niks kwijt over zijn opstelling van aankomende zondag: "Dat moet ik eerst aan de jongens gaan vertellen."

Vermoedelijke opstelling: Jurjus; Owusu, Van Huizen, Van de Pavert, Tutuarima; Breinburg, Vet, Van den Boomen; Van Mieghem, Seuntjens, Hamdaoui.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)