De Graafschap wil nog zeker vier aanwinsten

Gepubliceerd: 06-06-2018 15:06. Bijgewerkt: 07-06-2018 9:07

De Graafschap hoopt deze zomer nog zeker vier spelers vast te leggen in aanloop naar het nieuwe Eredivisie-seizoen. Na het vastleggen van Daryl van Mieghem en Furdjel Narsingh, richt de club zich nu op een aantal andere posities.


"Wij spelen in een 4-3-3 systeem, dus zowel op links als rechts hebben we spelers nodig", laat Hofstede weten over het aantrekken van de beide flankspelers. "De rechterkant hadden we nog niet zo goed ingevuld en met deze twee spelers denken we dat we dat ingevuld hebben." Door het vastleggen van Van Mieghem en Narsingh is er in principe geen ruimte meer voor linksbuiten Tarik Tissoudali. "Daar hebben we inmiddels ook weer Mohamed Hamdaoui voor binnen gehaald", vertelt manager voetbalzaken.

Deze zomer wil De Graafschap nog zeker twee ‘Eredivisiewaardige’ middenvelders, een verdediger en een keeper vastleggen. Met Hidde Jurjus, Ted van de Pavert en Gregor Breinburg zijn er oud-Superboeren beschikbaar die de functie zouden kunnen invullen. "Er zijn echt heel veel spelers die die stap zouden kunnen maken en wij bespreken dat met de staf", aldus Hofstede, die weigert in te gaan op namen. "Daar gaan we secuur mee aan het werk en willen we echt goeie spelers vinden maar dat kan nog wel even duren."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)