De Graafschap wil goede vorm terugkrijgen

Gepubliceerd: 22-10-2020 15:10. Bijgewerkt: 22-10-2020 16:11

De Graafschap neemt het vrijdagavond op de eigen Vijverberg op tegen Jong PSV. In het duel met de jonge Eindhovenaren wil de ploeg van trainer Mike Snoei terug naar de vorm zoals in de thuiswedstrijd tegen Roda JC.


"Dat niveau hebben we daarna niet meer aangetikt, in ieder geval niet in een hele wedstrijd", aldus trainer Mike Snoei. "Bij Excelsior is het lekker dat de ploeg de overwinning pakt, maar dat was meer vanuit een hele goede mentaliteit om toch nog voor de overwinning te gaan." Ook tegen NEC zag Snoei dat zijn ploeg het in de eerste helft lastig had: "Maar toen speelden we wel een hele aardige tweede helft. We zijn bezig om het beter op elkaar af te stemmen."

Mocht Cambuur vrijdagavond punten laten liggen, kan De Graafschap de eerste periodetitel nog pakken. "Het is niet het hoofddoel", aldus verdediger Ted van de Pavert. "Als je iets als team kan pakken, dan wil je daar voor gaan. Daar kijken we wel met een schuin oog naar. Ondanks dat het niet het hoofddoel is, wil hem altijd wel meepakken."

Goede lichting
Snoei ging dinsdagavond zitten voor het duel tussen Jong PSV en NEC en vindt dat de Eindhovenaren een ploeg hebben staan waar De Graafschap rekening mee moet houden: "Zij hebben een goede lichting, zoals ze dat ook twee jaar geleden hadden met onder meer Donyell Malen, Cody Gakpo en Mauro Junior. Zo'n lichting hebben ze nu weer, met prachtige talenten. Die moeten nog een stapje maken, maar maakten het NEC erg lastig."

Verwachte opstelling De Graafschap: De Boer; Lelieveld, Van Huizen, Van de Pavert, Tutuarima; Dekker, Lieftink, Opoku; Van Mieghem, Seuntjens, Hamdaoui.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)