De Graafschap warm bad voor aanwinst Vet

Gepubliceerd: 26-07-2018 13:07. Bijgewerkt: 26-07-2018 13:10

Javier Vet hoopt aankomend seizoen als nieuw gezicht een rol te hebben in de eventuele handhaving van De Graafschap. Thuiskomen is het niet, maar met meerdere oud-collega’s van Almere City voelt De Vijverberg wel als een warm bad voor de middenvelder.


“Het was niet zo dat ik bij Almere dacht dat ik sowieso naar De Graafschap zou gaan”, vertelt de 24-jarige Vet, die met Lars Nieuwpoort, Fabian Serrarens en Agil Etemadi verschillende oud-ploeggenoten tegenkomt. “Het is nog geen satellietclub aan het worden, maar het is wel grappig dat ik zoveel jongens ken en daar al mee heb gevoetbald. Dat is makkelijk binnenkomen.” De middenvelder verheugt zich op de wedstrijden op De Vijverberg. “Ik heb het mogen ervaren tijdens de finale van de play-offs en dat was heel speciaal. De keuze was makkelijk voor mij.”

Vet is niet bang voor de concurrentiestrijd op het Doetinchemse middenveld. “Ik kan fysiek veel meebrengen, de duels winnen en dat is onze situatie belangrijk. Dan moet ik voetballend nog mijn stappen zetten om echt het verschil te maken.” Handhaving is voor de middenvelder het enige doel. “Spelen is natuurlijk ook leuk, maar als ik deel uit kan maken van handhaving is dat prachtig. Het zal geen makkelijk seizoen worden, maar dit is wel een jaar om er in te blijven.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)