De Graafschap vrijwel compleet tegen Roda JC

Gepubliceerd: 11-09-2020 16:09. Bijgewerkt: 11-09-2020 16:27

De Graafschap-trainer Mike Snoei hult zich in nevelen over de opstelling van zijn ploeg tegen Roda JC. De Limburgers zijn zaterdagmiddag de tweede tegenstander van de Superboeren in het nieuwe seizoen van de Keuken Kampioen Divisie.


"Ik snap dat het interessant is om te weten, maar ik ga het eerst aan de spelers vertellen", aldus Snoei over zijn basiselftal van zaterdagmiddag. "Maar wij hebben 14 of 15 jongens die allemaal in de basis kunnen spelen. We hebben een goede selectie en daar ben ik blij mee. Zaterdag gaan we zien hoe we dat in gaan vullen." De oefenmeester uit Didam heeft zaterdag een vrijwel complete selectie tot zijn beschikking: "Alleen voor Sven Blummel komt de wedstrijd nog te vroeg, hij raakte tegen Eintracht Braunschweig geblesseerd. Voor de rest heeft iedereen er zin in."

Tegenstander Roda JC onderging in de zomerstop een metamorfose. De club uit Kerkrade legde een tiental nieuwe spelers vast en trok Jurgen Streppel aan als nieuwe trainer. "Ze hadden al een goede ploeg staan maar met Erik Falkenburg en Fabian Serrarens is die de afgelopen dagen nog sterker geworden", aldus aanvaller Daryl van Mieghem over de nieuwste aanwinsten van Roda. "Dat is een heel andere ploeg dan vorig jaar", wist ook Snoei. "Streppel creëert nu een situatie dat ze een belangrijke outsider gaan worden voor de promotieplekken."

Rode vlekken
Deze week maakte de KNVB en de Keuken Kampioen Divisie de regels omtrent promotie bekend als de competitie niet uitgespeeld kan worden. Snoei houdt zich er niet mee bezig: "Ik houd geen enkele rekening meer met dingen die de KNVB roept. Dan krijg ik weer rode vlekken in mijn nek. Wij moeten onze wedstrijden winnen en hopelijk de competitie uitspelen. Dan gaan we kijken waar we staan."

Vermoedelijke opstelling De Graafschap: De Boer; Lelieveld, Van Huizen, Van de Pavert, Baas; Lieftink, Dekker, Opoku (Verbeek); Van Mieghem, Seuntjens, Hamdaoui.

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)