De Graafschap voetbalt in een trekkerband

Gepubliceerd: 19-07-2021 12:07. Bijgewerkt: 19-07-2021 12:53

De Graafschap heeft maandagmorgen haar thuis- en uittenue voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. De Doetinchemse eerstedivisionist gebruikt het motief van een trekkerband voor het zwarte uitshirt.

Het nieuwe tenue werd gepresenteerd in een video op de clubkanalen. Daarin valt te zien dat het nieuwe uitshirt bestaat uit een zwart shirt met het motief van een trekkerband en blauwe accenten, met op de borst de naam van het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF). Deze organisatie zet zich in voor kankerbestrijding. De afgelopen twee seizoenen kleurde het uitshirt van De Graafschap groen, naar de kleur van de Achterhoekse vlag. Het thuisshirt is traditioneel blauw-wit gestreept met KIKA op de borst.

De twee goede doelen kunnen op het shirt staan omdat hoofdsponsor AgriBioSource genoegen neemt met een kleinere plek aan de rechterkant van het shirt. De Graafschap trekt het nieuwe shirt in competitieverband voor het eerst aan op zaterdag 7 augustus, als het openingsduel met Roda JC op het programma staat.

Foto: De Graafschap Media

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)